ARABIAN PARK HOTEL

Despre ARABIAN PARK HOTEL

ARABIAN PARK HOTEL 3*Localizare:

Hotelul Arabian Park este situat convenabil pe Oud Metha Road, la mai putin de 10km de Aeroportul International Dubai si la 1,5km de Centrul de Expozitii Dubai. Hotelul se afla la doar cateva minute de statia de metrou Jadaf si pune la dispozitia oaspetilor un serviciu de shuttle bus intre hotel si statia de metrou, la fiecare 20 min.Facilitati:

Hotelul ofera concierge, restaurant deschis non-stop, spalatorie, curatatorie chimica, salon mare cu televizor cu plasma si internet-corner la fiecare etaj, transfer gratuit la Wafi mall si plaja publica, birou de schimb valutar, sala de sport complet utilata, piscina de dimensiune olimpica in aer liber, internet de mare viteza si Wi-fi. Proprietatea ofera servicii gratuite de transfer de la si inspre plaja, muzeu, Dubai Mall si aeroport.

Hotelul Arabian Park are 4 restaurante si baruri. Braseria hotelului serveste o gama larga de mancaruri internationale, oaspetii pot savura gustari usoare langa piscina, iar magazinul de delicatese deschis nonstop al hotelului ofera salate, sushi si sandvisuri.Camere:

Decorate frumos, sunt dotate cu aer conditionat individual, TV-satelit, telefon, seif, internet, baie cu cada / dus, aparat pentru ceai/cafea, mini frigider. Unele camere ofera balcon foarte mare, cu vedere frumoasa la oras.

Pachet charter -DUBAI

Tarife de persoana in camera standard.

Checkin 7 nopti
23.03.2019 571

Pachet charter BUCURESTI-DUBAI

Tarife de persoana in camera standard.

Checkin 7 nopti
23.03.2019 554