0741.60.30.40

rezervari@xeniatravel.ro

Informatii Utile

Cum fac o rezervare / Cum platesc ?

          In urma solicitarii  dvs. de rezervare a serviciilor turistice prezentate pe site-ul www.xeniatravel.ro sau in urma unei solicitari de oferta pe e-mail sau telefonic, agentia noastra verifica disponibilitatea serviciilor solicitate si in cel mai scurt timp va trimitem disponibilitatea rezervarii sau oferta noastra pe e-mail, telefonic sau fax, in functie de alegerea dvs.
Solicitarea dvs de rezervare este considerata bon de comanda, conform prevederilor legale1) si capata valoare contractuala intre agentia de turism si client la subscrierea acestui formular prin Internet.    

          Cererea dvs. devine ferma dupa acceptarea ofertei noastre, iar noi  va trimitem pe mail sau fax Contractul  de comercializare a pachetelor de servicii turistice  si  Factura proforma.
Acceptarea ofertei noastre si cererea de rezervare va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic si va intra in vigoare contractul de prestari servicii turistice.
Clientul are obligatia de a verifica corectitudinea datelor trecute in  documentele specificate mai sus si de a semnala eventuale erori. In cazul in care clientul este de acord cu oferta transmisa si cu Termenii si Conditiile inscrise in documentele de mai sus mentionate, acesta trebuie sa achite factura urmand pasii de mai jos
.

           Achitarea facturii primite pentru serviciile comandate o puteti efectua in contul nostru specificat pe factura, astfel:
- Prin depunere de numerar la casieria oricarei filiale a  Bancii Transilvania
- Prin ordin de plata sau transfer bancar (online banking)


Atentie: nu efectuati plata inainte sa aveti confirmarea disponibilitatii locurilor.

Conturile noastre sunt :
Cont IBAN LEI:   RO35BTRL04601202E50407XX  (pentru plati in LEI)
Cont IBAN EUR: RO10BTRL04604202E50407XX  (pentru plati in EUR)
Daca partea de Euro se achita in lei, se foloseste cursul BNR + 2% coeficient de risc valutar.
Atentie, plata facturii trebuie facuta obligatoriu in moneda in care aceasta a fost emisa.

Datele societatii sunt urmatoarele:
SC BMX Grup Servicii si Consultanta SRL – Agentia de turism XENIA TRAVEL
Sediul social: Bucuresti, Bd.Timisoara, nr.89, Bl.C1.5, et.4, ap.27,
tel.fix: 031 43 68 433, fax: 031 43 68 433,
mobil: 0741 60 30 40, Email: office@xeniatravel.ro
Registrul Comertului: J40/6614/2012
CUI: 30295876,

Achitarea facturii de catre Client reprezinta acceptul irevocabil al acestuia asupra tuturor Conditiilor si Termenilor din oferta, Contract si Factura, aceasta actiune voluntara va tine locul semnaturii clientului pe documentele de mai sus mentionate.2)
Neefectuarea platii in termenul stabilit duce la anularea rezervarii de servicii turistice si anularea intelegerilor contractuale.
Dupa achitarea facturii contractul se poate anula doar cu respectarea conditiilor contractuale de anulare.

          In scurt timp (24-48 ore) dupa confirmarea platii facturii proforme, veti primi in format electronic (pe e-mail): Voucherul pentru serviciile comandate si Factura fiscala.
Aceste documente le puteti primi si prin fax sau po┼čt─â cu confirmare de primire, la adresa mentionata de dvs.
           Pentru orice intrebari legate de modalitatile de plata nu ezitati sa ne contactati  !Note:
1) Ordonan┼úa Guvernului nr. 107/1999, art. 11 alineat 1, aprobat─â cu modific─âri ┼či complet─âri prin Legea nr. 631/2001 si  republicat─â în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 387 din 7 iunie 2007 privind activitatea de comercializare a pachetelor de servicii turistice
2) Potrivit prevederilor Ordinului MTCT nr. 516/2005, se considera ca este îndeplinita conditia de comercializare a pachetelor de servicii turistice si în cazul în care agentia de turism înmâneaza turistului contractul sub forma unui catalog, pliant sau alt înscris, daca este informat despre aceasta si daca documentul contine informatiile prevazute de art. 10 alin. (2) din Ordonanta Guvernului nr. 107/1999, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 631/2001, cu modificarile ulterioare.


Copyright 2012.
Toate Drepturile rezervate