0741.60.30.40

rezervari@xeniatravel.ro

Informatii Utile

Nota de informare privind protectia datelor cu caracter personal        Conform cerin┼úelor Legii nr. 677/2001 pentru protec┼úia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ┼či libera circula┼úie a acestor date, modificat─â ┼či completat─â ┼či ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal ┼či protec┼úia vie┼úii private în sectorul comunica┼úiilor electronice, SC BMX Grup Servicii si Consultanta SRL, prin agentia de turism  XENIA TRAVEL, are obliga┼úia de a administra în condi┼úii de siguran┼ú─â ┼či numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furniza┼úi despre dumneavoastr─â, un membru al familiei dumneavoastr─â ori o alt─â persoan─â. Scopul colect─ârii datelor este furnizarea de servicii turistice si  promovarea de servicii si produse turistice  .
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare emiterii actelor de calatorie si prestarii serviciilor hoteliere si de turism. Refuzul dvs. determina neemiterea actelor de calatorie si imposibilitatea prestarii serviciilor hoteliere si de turism contractate.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai furnizorilor de servicii turistice, colaboratori ai  SC BMX Grup Servicii si Consultanta SRL, Agentia de Turism Xenia Travel  in vederea acordarii asistentei turistice.

        Conform Legii nr. 677/2001, beneficia┼úi de dreptul de acces, de interven┼úie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale ┼či dreptul de a v─â adresa justi┼úiei. Totodat─â, ave┼úi dreptul s─â v─â opune┼úi prelucr─ârii datelor personale care v─â privesc ┼či s─â solicita┼úi ┼čtergerea datelor*. 
Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, la adresa societatii din Bucuresti, Bd.Timisoara, nr.89, Bl.C1.5,ap.27 sau prin e-mail la office@xeniatravel.ro.De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.
Dac─â unele din datele despre dumneavoastr─â sunt incorecte, v─â rug─âm s─â ne informa┼úi cât mai curând posibil.

Observaţie:
*orice persoan─â are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozi┼úie poate fi exclus pentru anumite prelucr─âri prev─âzute de lege (de ex.: prelucr─âri efectuate de serviciile financiare ┼či fiscale, de poli┼úie, justi┼úie, securitate social─â). Prin urmare, aceast─â men┼úiune nu poate figura dac─â prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoan─â are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit ┼či f─âr─â nici o justificare, la prelucr─ârile datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

 

 

 

SC BMX Grup Servicii si Consultanta SRL, Agentia de Turism Xenia Travel este inscrisa in Registrul de evidenta al prelucrarii datelor cu caracter personal cu numarul 26936.
 

 

 

 

Copyright 2012.
Toate Drepturile rezervate