0741.60.30.40

rezervari@xeniatravel.ro

Despre Xenia Travel

 

Salut,

Suntem agentia de turism XENIA TRAVEL, o agentie de turism care isi desfasoara activitatea exclusiv in mediul online, …  la doar un click distanta de voi.
Viata noastra de zi cu zi tinde sa se mute in lumea virtuala. Aici, in aceasta lume ne veti gasi si pe noi, tot timpul la dispozitia voastra, pentru ca vacantele visate de voi sa prinda contur si sa se materializeze in lumea reala !
Ideea de la care a pornit infiintarea agentiei de turism XENIA TRAVEL, este aceea ca voi meritati sa visati ca urmatoarea vacanta va fi o vacanta perfecta, o vacanta la puterea X, asa cum ne place noua sa spunem, iar noi agentia XENIA TRAVEL, vom face chiar si imposibilul sa va bucurati de ea !
 
Cum vom realiza acest lucru ?

Prin cautarea vacantei  dorite de voi in multitudinea de oferte existente pe piata. De ce sa va pierdeti timpul cautand cea mai buna varianta calitate-pret ? O vom face noi cu placere!

Nu gasiti cea ce doriti pe site-ul nostru ? Nici o problema !  Contactati-ne si spuneti-ne care este vacanta visata si noi va vom transforma visele in realitate!

Printr-o informare completa privind destinatia aleasa, o informare corecta, detaliata si realista. Nu veti auzi de la noi niciodata, replici de genul: nu stiu…, cred ca…, probabil.… Indiferent ce intrebare veti avea, ce detalii veti dori sa cunoasteti despre destinatia dorita, intotdeauna ne vom stradui sa raspundem corect si cu promptitudine.
 


Va asteptam sa deveniti nu doar clientii, ci si prietenii nostri!

Cu respect,

Agentia de Turism XENIA TRAVEL

Manager Agentie
Marian Bratu

 

 


 

SC BMX Grup Servicii si Consultanta SRL – Agentia de turism XENIA TRAVEL
Sediul social: Bucuresti, Bd.Timisoara, nr.89
tel.fix: 031 43 68 433, fax: 031 43 68 433,
mobil: 0741 60 30 40, Email: office@xeniatravel.ro
Registrul Comertului: J40/6614/2012, CUI: 30295876

 


LICENTA TURISM: Nr. 6553

Licenta Xenia Travel

 


BREVET MANAGER: Nr. 20272, detinator Bratu Marian

 


Polita de asigurare privind asigurarea rambursarii cheltuielilor de repatriere si/sau a sumelor achitate de turisti, în cazul insolvabilitatii sau a falimentului agentiei de turism este incheiata cu Omniasig Vienna InsuranceGroup SA SERIA: I Nr: 50921 / Perioada valabilitate asigurare: 30.06.2018 - 29.06.2019

Asigurare insolventa

 

 


Nr. inregistrare in  Registrul de evidenta al prelucrarii datelor cu caracter personal - 26936.

 

Copyright 2012.
Toate Drepturile rezervate