0741.60.30.40

rezervari@xeniatravel.ro

SIVOTA

      Sivota este o localitate pitoreasca, situata in Thesprotia, pe coasta vestica a Greciei, cu iesire la Marea Ionica, la 30 km nord de Parga si la 25 km de portul Igoumenitsa. Un cadru pitoresc linistit, cu munti impozanti ce se inalta peste plaje cu nisip alb si ape limpezi, comori arheologice si taverne traditionale ce servesc delicioase specialitati grecesti, Sivota este un paradis la care publicul larg nu a avut acces inca.

 


 

 • MEGA AMMOS HOTEL 3* #1

  MEGA AMMOS HOTEL 3*

  SIVOTA

  Hotelul Mega Ammos din Sivota este un hotel de familie ce incanta privirea, construit intr-o fosta gradina de maslini si avand o arhitectura traditionala, cu bungalow-uri ridicate printre batranii (...)

  Pret de la

  euro

  Masa

  Mic

  dejun

  Transport

  avion


 • AGIOS NIKOLAOS 4* SIVOTA#1

  AGIOS NIKOLAOS 4* SIVOTA

  SIVOTA

  Cu o priveliste superba spre mare, hotelul Agios Nikolaos este situat in Sivota, intr-o zona cu vegetatie luxurianta si este membru al celebrului lant de hoteluri de lux Domotel. Sivota este o destinatie (...)

  Pret de la

  euro

  Masa

  Mic

  dejun

  Transport

  avion


 • HOTEL DIAMOND 5* SIVOTA#1

  HOTEL DIAMOND 5* SIVOTA

  SIVOTA

  La o distanta de doar 300 de metri de Bella Vraka, una dintre cele mai impresionante plaje din Sivota, hotelul  DIAMOND 5*  ofera excelente conditii pentru oricine doreste sa petreaca un (...)

  Pret de la

  euro

  Masa

  Mic

  dejun

  Transport

  avion


 • ORNELLA BEACH 4* SIVOTA#1

  ORNELLA BEACH 4* SIVOTA

  SIVOTA

  Localizat la aproximativ 500 de metri de port si de orasul Sivota, hotelul ORNELLA BEACH 4*  este construit asemenea unui complex, cu 10 cladiri independente, fiecare avand cate 4 camere. Plaja (...)

  Pret de la

  euro

  Masa

  Mic

  dejun

  Transport

  avion


Copyright 2012.
Toate Drepturile rezervate